<< Etusivulle
 
Linkit

Kotona yksi oleellinen tila on luonnollisesti saniteettitilat. Niihin panostetaan nykyään hyvinkin paljon, esimerkiksi pisuaari on sellainen, joihin ennen törmäsi vain yleisissä vessoissa, mutta nykyään pisuaari on monella jo kotonakin saniteettitiloissa. Ympäristötietoiset ihmiset hankkivat ympäristöystävällisen version eli vedettömän pisuaarin.
Muita kotiin levinneitä esineitä ovat erilaiset parturi -välineet. Moni haluaa säästää ja kokeilla jotain hyvinkin villejä hiusmalleja, joten he hoitavat hiusten leikkauksen kotonaan omilla työvälineillä. Toisaalta kannattaisi muistaa, että kyllähän ammattitaitoinen parturi aina on hintansa väärti nopeuden ja lopputuloksen kannalta.
 
Muita kotona tarvittavia palveluita ovat kaikenlaiset sisustukseen liittyvät palvelut. Kylpyhuoneen lisäksi paljon remontoidaan myös keittiöitä. Keittiöremontti on yleensä hyvinkin suuri sijoitus, joten kannattaa panostaa siihen että keittiön suunnittelu on hoidettu hyvin ennen kuin aloitetaan varsinaiset työt. Hyvä keittiösuunnittelu huomioi paljon sellaisia asioita, joita tavallinen maallikko ei osaisi ennakkoon ajatella ja törmäisi ikäviin yllätyksiin vasta kun remontti on jo tehty.
 
Kotipalveluihin voi laskea myös sukututkimuksen. Moni sellaisen teettää jossain vaiheessa elämäänsä. On kuitenkin ihan mielenkiintoista tutkia omia esi-isiään monia sukupolvia taaksepäin. Tähän hommaan kannattaa hankkia ammattiapua, heillä on pääsy kirkonkirjoihin ja moniin muihin arvokkaisiin lähteisiin.

Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Toteuttaa invapalveluja  suunnittelusta - toteuttamiseen.
Asunnon muutostyöt, Nostimet / porrasnostimet / hissit / luiskat Sähköinen ovenavaus ja ympäristöhallinta Pesutilan suihkutuolit, kaidevarusteet ja saunan laudehissit. Arjen apuvälineet ovat tavaroita, jotka helpottavat vammaisten ja vanhusten elämää kotona tavallisen arkielämän melskeissä. Ihan joka paikkakunnalta ei löydy näitä tuotteita myyviä liikkeitä, mutta onneksi apuvälineet voi tilata netistäkin. Laajassa valikoimassa muun muassa rannetuki, suurennuslasi, kävelykeppi, kyynärsauvat, pyörätuolit ja rollaattorit. Ja saniteettitiloissa asiointia helpottaa huomattavasti wc tuoli tai wc koroke.
 
Kantojyrsinpalvelu
Tarjoaa asiakkaille nopean, siistin ja edullisen tavan hävittää kannot pois pihamaalta.
Toimintaa suoritetaan pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella, mutta yhteyttä voi ottaa kauempaakin.
Palveluihin kuuluu myös pihapuiden kaato.
Pihapuiden kaadot räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi. Kaadetaan, karsitaan ja pätkitään. Jyrsitään kanto ja tehdään kannon tilalle vaikka nurmikko. Aivan miten se asiakkaalle parhaiten käy. Arviokäynnit ovat ilmaisia.
 
Kuinka elää pitkään
Se on kysymys, joka varmasti kiinnostaa monia. Oppia voi ottaa pienestä italialaisesta kylästä, jossa asuu 300 yli satavuotiasta ihmistä. Kyse ei ole mistään yhdestä ihmetempusta vaan oleellisempaa on tietyt kotiasiat, joiden mukaan kylässä eletään. Kaikki ruoka tulee läheltä, kalat pyydetään itse ja kasvikset omasta maasta. Lihaa ja sokeria käytetään vähän. Ruumiillinen kotityö on kuulunut jokaisen elämään lapsesta saakka ja läheisten ihmisten kanssa vietetään paljon aikaa.
 
Jaskan helpot ruokareseptit
Ohjeita siihen kuinka arjen kotikokki pärjää pienellä vaivalla ja ilman tuntien vörkkäystä keittiössä. Ei aina tarvi loihtia mitään huippukokin sisäfilee ravintola-annosta.

Koti - mikä ihana paikka
Koti on hieno paikka, vaikka monella on siellä käynyt huonostikin. Tarinoita siitä, kuinka tavallinen ihminen pärjää kotona ilman joka alan tietäjien apua. Tai ihan aina ei pärjää. Voit itse valita, haluatko tilata kotiisi kaikenmaailman ammattilaisia vai osoitatko koko maailmalle kuinka nuo asiantuntija-avut voi jättää käyttämättä ja hoitaa hommat ihan yksinkin. Ainakin siivous on sellainen asia, mihin moni tilaa välillä apua palveluntarjoajilta, mutta välillä täytyy kyllä osata itsekin puunata ja imuroida. Oikeat siivousvälineet helpottavat sitä hommaa. Ja kuulemma miehille pitäisi olla ihan omanlaiset välineensä.
 
Jack kokkailee
Reseptejä englanniksi, erittäin helppoa ruuanlaittoa niille joilta Lontoon murre taittuu ja haluavat viettää keittiössä kattiloiden ääressä mahdollisimman vähän aikaa. Esimerkiksi hampurilainen syntyy käden käänteessä.
 
Hautauspalvelut Helsinki
Työskentelemme surun ja menetysten lähellä, mutta palvelemme elämää. 
Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta.
Toimimme surukotien perinteiden ja toiveiden velvoittamalla vakavuudella.
Tiedostamme, että hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma kunkin kohdalla.
Kunnioitamme aina surukotien toiveita ja vakaumusta.
Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.
 
 
                                                 

 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi